Nike Air Footscape Wit te koop

Anything goes, as long as it’s related to TTC!

Moderators: unaffected, JessM, southernbelle, maddy

Nike Air Footscape Wit te koop

Postby wsxulysses1 » Wed Sep 06, 2017 8:12 pm

Image

Is dat nog meer safari print aan de hand van de Nike Air Footscape Korting Desert Chukka? We zeggen dat de afdruk die op de asymmetrische kantspeld voorkomt, niet goed kan kwalificeren, hoewel het nog steeds spookachtig moet zijn voor trypophobes over de hele wereld. Dat is niet de enige interessante tweak die bij deze Footscape release is gemaakt: ze hebben ook een beetje leer gemengd in het weefsel van de bovenkant. Bekijk foto's voor dit schone paar Desert Chukkas door hieronder in te checken en ga rechtdoor naar Maat? Om ze voor jezelf op te halen. Toen de Nike Air Footscape Desert Chukka de eerste keer liet zien, hebben de sneakers niet echt optimaal gebruik gemaakt van de geweven bovenkant.

Nike Sportswear is gedomineerd door de Air Max Day 2017-collectie, die een schitterende adembenemende retro-inspiratie heeft gezien en de komende uitrol van de Recent Pros Nike VaporMax, maar er is veel meer te zien naar deze maand met silhouetten buiten het rijk van zichtbare lucht . Nike Air Footscape Sale is een van de bestsellers voor de verkoop van casual wear. Dit was een ongelooflijk populair bedrijf in Azië, dat haar markt hier in de VS zocht. Hier is een komende paar in vier verschillende tinten voor die geweven bovenkant - en een paar meer op de middenzool en leer kantknop.

We hebben de Nike Air Footscape Grijs outlet Bone release al bij selecte internationale retailers gezien, de Chukka Footscape heeft een solide Wolf Grey basis met zwart, wit, maar die tonale optie was er niet voor u daar ook Flat Gold en Black / Anthracite opties beschikbare ondersteunde bolousered op de bovenkant om een ​​eenvoudiger zachte suède op de modderbeschermer aan te passen. Natuurlijk, die scores van te ambitieuze geweven panelen en asymmetrische lacing die de Footscape Woven Chukka zijn beslissende bouwrendement geven met een hogere dan gebruikelijke enkelkraag die gestreept wordt door stretchy Neopreen. Bekijk hier meer gedetailleerde foto's en pak je paar op 3/16.

Jordan Brand heeft een succesvolle turn met de Air Jordan toekomst gezien, en het is niet te moeilijk om te zien dat de inspiratie voor die silhouet kwam gedeeltelijk van de Nike Air Footscape Wit te koop. De schoen is voorzien van de unieke asymmetrische vetersysteem en heeft zelfs een geweven eigenschap strepen van de zijde van het silhouet naar de hak, en toch blijft de Footscape een mysterie in termen van wat we zullen krijgen als het gaat om een ​​nieuwe colorway en als we ze zien raken op retailplanken. Vandaag krijgen we een uiterlijk, en het is zeker een van de laatste releases in termen van trillingen dankzij een uitdagende rode basis die in contrast staat met foto- en gepolariseerde blues voor het takgedeelte.

Tinker's ontwerp inspiratie voor de Jordan Future is terug te voeren naar een ontwerp van zijn mid-90's -. De Nike Air Footscape Zwart Online Bestellen De asymmetrische veter systeem, bedoeld om stress van de belangrijkste punten op de voet te verwijderen, is ongetwijfeld het handelsmerk kenmerk van deze legendarische cult klassiek, en hoewel de afmetingen in de tweede helft van de jaren 2000 niet zoveel zijn gezien, is het gewoon geweldig om deze schoen meer te laten schijnen. Deze laatste release van de Air Footscape Woven Motion komt als onderdeel van het ontluikende City Pack, met zwart geperforeerd leer en een glanzende hiel-tab die China ten volle vertegenwoordigt.
wsxulysses1
Newbie
Newbie
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 06, 2017 8:11 pm

Return to General TTC Stuff