adidas yeezy boost 750 v2

Anything goes, as long as it’s related to TTC!

Moderators: unaffected, JessM, southernbelle, maddy

adidas yeezy boost 750 v2

Postby fdhbgfsdg » Sun Sep 10, 2017 6:20 pm

Image

De adidas yeezy boost 750 v2 Midsole van de Boost had ook een aantal veranderingen, de EVA-stekkers zijn nu verdwenen, maar er is nog een EVA-stekker aan de binnenkant van de schoen. Er zijn twee kleurenwegen die worden gepland met een Olive / Black-versie en een Zwart / Grijs en Coral versie.

De Yeezy 750 wordt adidas yeezy boost 750 kopen gestempeld in een stijlvolle schaduw van lichtbruin, vervaardigd uit ultra premium suède. Het kussen van beide streetwear met high fashion contemporary, het is niet moeilijk om het beroep met dit silhouet te zien.

De adidas yeezy boost 750 grijs tweede release was de all-black colorway die op 19 december 2015 werd opgeslagen, gevolgd door de grijze / gom kleurweg die op 11 juni 2016 werd vrijgegeven. De laatste bruine / gom kleurstof werd vrijgegeven op 15 oktober 2016.

Het Yeezy Seizoen gaat door met de Yeezy Boost 750. Gemaakt met een premium leren en suède hak voering, adidas yeezy boost 750 zwart houdt een geperforeerde teen doos de voeten fris, terwijl een versterkt rekbare klittenband sluit de voet omhoog voor de hoogste swagger. De doorzichtige rubberen gomzool voegt oude schoolvibes toe, uitgerust met full-time Boost-technologie die je voeten oplicht met onbeperkt energie voor een snelle, lichte rit elke keer dat je opkomt. Super beperkt, dus maak de kaart klaar.

http://www.advsupports.com/
fdhbgfsdg
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 10, 2017 6:17 pm

Return to General TTC Stuff

cron