nike air huarache dam vita

Anything goes, as long as it’s related to TTC!

Moderators: unaffected, JessM, southernbelle, maddy

nike air huarache dam vita

Postby heloisecloe » Sun Sep 10, 2017 8:11 pm

nike air huarache dam vita tjej som Nike Sportswear's go-to-modell är förmodligen över. Silhuetten har sedan dess blivit ersatt av andra Huarache-silhuetter som visar ny teknik och modern revolvering, men det betyder inte att Tinker Hatfields 1991-klassiker ännu inte är en del av den magi som händer över vid NSW. Flyttet har gett Swoosh möjligheter att klä upp retro i ett antal livsstilar ser ut som den här senaste "Black Snakeskin" -droppen. Syntetiskt ormskinn träffar överlagren för en djärv finish medan en mer traditionell svart neopren utgör större delen av den övre för den signaturglidande komforten.

The nike air huarache svart vit bara en av de uppdaterade, moderna tar på sig Tinker Hatfields 1991-klassiker. Efter återupplivningen av Huarache-siluetten under de senaste två åren har Nike Sportswear slimmat ner yttersålen och skapat en endelad sticka övre i Nike Huarache Ultra som har varit en livsstil gå till för alla. Neopren slip-on sock passformen har stannat men ny teknik som Dynamic Flywire har lagt till stöd för den snygga designen för att vinna över även de som är privata för Air Huaraches ursprungliga form. Idag tar vi en titt på ett kommande kvinnors exklusiva "Glasfiber" -alternativ, som en mintis nyans av pastellvattens kontraster med en elektrisk grön hälrem. Var noga med att kolla in mer av detta kvinnors exklusiva Huarache-erbjudande nedan och var på utkik efter att denna färgväg träffade återförsäljare i slutet av månaden.

Igår förhandsgranskade vi över tio kommande nike air huarache rosa grå-utgåvor för våren 2016. Samlingen fokuserade på tre modeller: Nike Huarache Ultra, Nike Air Huarache Light och det klassiskt originella Nike Air Huarache. Tinkers ikoniska modell tränade på tonalsidan den här säsongen, men en av standbyerna av de fem eller så färgade förgångarna var den här kvinnans exklusiva "Pink Blast" -färgen. Paret tog omedelbart minnen av Kay Yow Cancer Fund-exklusiva tack vare den livfulla rosa nyansen på överlagren, men några saker kvarstår av intresse: Hyper Crimson-hälremmen verkar lite slumpmässigt och mikroperforeringar på överlägget ger lite djup.

Nike tog tillbaka nike air huarache lila beige International i stil genom att återutfärda de ursprungliga färgvägarna samtidigt som man introducerade denna premiumkategori av val som spelade skådespelat "Cloud And Sky" -paketet. Utrustad här är den klassiska siluetten från 1994 med tonal Blue Lagoon och Wolf Gray uppers, speckled mellansålar och livsstilsvänliga tuggummi sålar för det förhöjda utseendet. Detta synsätt är inte helt nytt, för vi har redan sett Nike gå dessa längder för Air Huarache, Air Huarache Light och ganska mycket varje retro löpare som föddes under 1990-talet, men eftersom estetiken är en bra match, varför sluta? Peep Nike Huarache International Premium "Cloud And Sky" Pack och ta tag i dessa Huaraches nu på utvalda butiker.

http://www.maxultrase.com/
heloisecloe
 
Posts: 3
Joined: Sun Sep 10, 2017 6:30 pm

Return to General TTC Stuff