trouble posting

Report technical problems with the forums

Moderators: B Michaelson, southernbelle, jessm, 1daysoon, reapage, Honey Bunny, unaffected, maddy, TrebleLily, saraspi, ricko1

trouble posting

Postby jessm » Wed May 18, 2011 5:19 pm

I am having trouble posting. Sometimes it lets me post, but sometimes it just doesn't post, the screen just goes blank. I am having the same problem on the ttc boards.
BFP 5/4/11 at 10 DPO with our first!
8/2/11 it's a BOY!!!
BFP 12/20/13 at 10 DPO with baby 2!
3/19/14 it's a GIRL!!!

Image
Image
Image
Image
Image
User avatar
jessm
Moderator
Moderator
 
Posts: 3914
Joined: Fri May 06, 2011 12:00 am

Postby Danika » Sat May 21, 2011 1:49 pm

Mine has started doing this now too. I just had to back the browser three times before it actually posted one post.

Since it just did it now.. here is a screen shot ;)

Image
Image Image
User avatar
Danika
Girlfriend
Girlfriend
 
Posts: 2868
Joined: Thu Aug 23, 2007 12:00 am

Postby unaffected » Mon May 23, 2011 9:20 am

I've emailed Gilbert regarding this issue. Hopefully they can fix it soon!
Me (Kara): 31 DH: 31 ♥
TTC#1 since 2007
:angel2: Jan 2012 - No hb at 9w1d - d&c (Turner Syndrome/Monosomy X)
FET#3 - BFP!
Henry Marshall arrived on January 9, 2013 (39w2d)
8lbs 5oz, 20"


My Blog
User avatar
unaffected
Super moderator
Super moderator
 
Posts: 2016
Joined: Tue Jun 22, 2010 12:00 am

Postby Guest » Tue May 31, 2011 3:36 pm

xxx
Guest
 

Postby Guest » Tue May 31, 2011 3:37 pm

yyy
Guest
 

Postby diana0324 » Sat Jun 18, 2011 9:29 pm

testing...
diana0324
Member
Member
 
Posts: 63
Joined: Sat Jun 18, 2011 12:00 am


Return to Technical Issues